Activiteiten

Deelname voor PAVO-leden is kosteloos. Niet-leden betalen € 195,00 excl. BTW voor de 1e aanmelding en krijgen 50% korting voor iedere volgende aanmelding. Hier Aanmelden voor de themabijeenkomst kan per email of middels onze website.

Geplande bijeenkomsten

PAVO bijeenkomsten 1e halfjaar 2020
   27/02/2020

Hier vind u hier de voorlopige onderwerpen van de PAVO bijeenkomsten in het 1e halfjaar van 2020.: - Ronde Tafel TD op 3 april a.s.; onderwerp en locatie worden nog bekend gemaakt. - Foreign Bodies , datum, locatie en programma volgen binnenkort. - (Machine) Veiligheid , datum, locatie en programma vindt u binnenkort op de website.
Wilt u op de hoogte worden gehouden , schrijf u dan in voor de PAVO nieuwsbrief:https://stichtingpavo.nl/index.php/nieuwsbrief

Ronde Tafelsessies Productie Manager in 2020.
   02/03/2020
   Verschillende locaties

Gezien de positieve ervaringen in 2019 wil de St PAVO in 2020 weer een nieuwe Ronde Tafel voor Productie- Managers organiseren. Voor meer informatie : klik op de titel

Bedrijfsbezoek Lavans personeel: " Een leven lang ontwikkelen"
   27/03/2020 , 09:15 - 13:15
    Lavans BV, Ringdijk 20, 5705 CT Helmond

In navolging van minister Koolmees (Sociale Zaken en Werkgelegenheid) zijn we als Stichting PAVO te gast bij facilitair dienstverlener Lavans en koploper op het gebied van “Een Leven Lang Ontwikkelen”.
Een leven lang ontwikkelen draagt bij aan persoonlijk welzijn, betere kansen op de arbeidsmarkt en aan het gezond en productief houden van werkenden tot aan hun pensioen.Tijdens dit bedrijfsbezoek komen uiteraard vele praktische voorbeelden aan bod, maar wordt bijvoorbeeld ook gesproken over het belang van het familiale karakter van het bedrijf, informatie uitwisselen met je personeel, coaching trajecten en de opleidingsmogelijkheden. Ongetwijfeld zullen enkele voorbeelden toepasbaar zijn binnen uw eigen organisatie. Klik op de titel voor het programma en meer informatie.

Gehouden bijeenkomsten

Evaluatie Ronde tafel voor productiemanagers
   18/12/2019,
   Verschillende locaties

De Ronde Tafel voor Productiemanagers was in 5 sessies in 2019 een succes. De deelnemers hebben dit als waardevol en nuttig voor hun functie ervaren. Voor meer informatie over hun ervaringen : klik op de titel

TD Ronde tafel: “Je operators betrekken bij onderhoud"
   08/11/2019, , 09:30 - 13:00
   Van der Kroon Food products BV, Bergen op Zoom

Het type onderhoud waarvoor gekozen wordt, is veelal afhankelijk van de processen die in het bedrijf spelen. Het spreekt voor zich dat bij grote bedrijven/multinationals met grote fabrieken en kapitaal intensieve machine parken, het onderhoud anders is ingericht dan bij kleinere MKB bedrijven die maar een aantal machines hebben draaien. Toch willen alle bedrijven betrouwbare productieprocessen! Op deze bijeenkomst zijn de organisatie en uitvoering van de 3 “onderhoudssystemen” gepresenteerd

Klik op de titel voor het programma voor een verslag van deze bijeenkomst.

PAVO sessie "Energietransitie in de praktijk" op VMT Food Technology Event
   31/10/2019,
   Miele Experience Center, Vianen

Het Food Technology Event had als thema: "De duurzame Foodfabriek" en was dé bijeenkomst waar professionals op het gebied van productie, TD en technologie kennis uitwisselen en netwerken.
De Stichting PAVO heeft op dit event een middagsessie over "Energietransitie in de praktijk" georganiseerd

Klik op de titel voor meer informatie over de presentaties van deze sessie en hoe u deze kunt bekijken.

BRC8, hoe pak ik dat aan ?
   20/09/2019, , 09:00 - 13:00
    Cloetta Belgium, B-2300 Turnhout Belgie

De invoering van BRC 8 brengt de nodige veranderingen mee. Welke consequenties zijn er voor uw bedrijf?
Voor een kort verslag over deze bijeenkomst. klik op de titel.

Energietransitie, op weg naar 0 gas en verkleinen van onze CO2 footprint!
   28/06/2019, , 09:30 - 13:30
   ForFarmers, Lochem

Deze themabijeenkomst stond in het teken van energietransitie. Sommige bedrijven zijn al bezig met het besparen van energie in hun processen. Andere zetten nieuwe energiemanagementsystemen op.er zijn voorbeelden en tips gepresenteerd hoe u dit in uw bedrijf kunt realiseren.
Meer informatie over deze bijeenkomst vindt u door op de titel te klikken.

Ronde Tafel bijeenkomst voor Productie Managers
   24/05/2019, , 09:30 - 13:00
   Huijbregts Groep, Helmond

In het kader van de ronde tafel bijeenkomsten voor productiemanagers is er afgelopen vrijdag 24 mei j.l. een bedrijfsbezoek geweest bij de Huijbregts Groep in Helmond.
Huijbregts Groep houdt zich bezig met het mengen poeders voor de voedingsmiddelen industrie. Dit gebeurt op een high tech manier en behoren daarbij tot de wereldtop.

Na de presentatie en een rondgang door de verschillende produktie- en logistieke hallen van Huijbregts Groep zijn er nog verschillende onderwerpen behandeld.
Voor meer informatie klik op de titel