Activiteiten

Deelname voor PAVO-leden is kosteloos. Niet-leden betalen € 195,00 excl. BTW voor de 1e aanmelding en krijgen 50% korting voor iedere volgende aanmelding. Hier Aanmelden voor de themabijeenkomst kan per email of middels onze website.

Geplande bijeenkomsten

Ronde Tafel bijeenkomst voor Productie Managers
   29/03/2019 , 09:45 - 13:00
   Van der Kroon Food products in Bergen op Zoom

Deze Ronde Tafel sessie onder leiding van coach Lilian in ’t Zand gaat onderwerpen behandelen die productiemanagers bezig houden zoals o.a.: omgaan met veranderingen door bijvoorbeeld snelle groei of cultuurverschillen, communicatie, omgaan met verschillende belangen, autonoom onderhoud en samenwerking met TD, afbakening projecten. Deze onderwerpen zullen in de vijf vervolgsessies verder worden uitgediept.
Aan deze Ronde Tafelsessie kunnen maximaal 8 productie-/plantmanagers deelnemen. En deze zijn voor 2019 volledig ingevuld. Voor meer informatie over deze Ronde Tafelsessies klik op de titel.

TD Ronde tafel: “Wet en Regelgeving rondom productiemachines”
   12/04/2019 , 09:30 - 13:00
    locatie wordt nog bekend gemaakt

Programma vindt u binnenkort op deze website.

Omzetting naar BRC 8! Welke veranderingen??
   10/05/2019 , 09:45 - 13:00
    locatie en exacte datum wordt nog bekend gemaakt

Binnenkort wordt BRC 8 ingevoerd. En dit brengt de nodige veranderingen mee. Welke consequenties zijn er voor uw bedrijf? U krijgt tips en voorbeelden om dit zo eenvoudig mogelijk te laten verlopen. Programma, datum en locatie vindt u binnenkort op deze website.

Energiebesparing, op weg naar 0 gas!
   21/06/2019 , 09:30 - 13:00
    locatie wordt nog bekend gemaakt

Deze themabijeenkomst staat in het teken van energietransitie. Sommige bedrijven zijn al bezig met het besparen van energie in hun processen. Andere zetten nieuwe energiemanagementsystemen op. U krijgt voorbeelden en tips hoe u dit in uw bedrijf kunt realiseren. Exacte programma vindt u binnenkort op deze website.

Gehouden bijeenkomsten

Ronde Tafel bijeenkomst voor Productie Managers
   18/01/2019, , 09:30 - 13:00
   PEKA Kroef , Odilipeel

Op 2 november is PAVO samen met PEKA Kroef gestart met een serie van Ronde Tafel bijeenkomsten voor Productiemanagers.
Dit onder leiding van coach Lilian in't Zand. Dit was de tweede sessie in de serie van zes in 2019. Voor meer informatie klik op de titel

PAVO sessie op VMT Food Safety Event
   29/11/2018,
   Flint, Amersfoort

Het Food Safety Event is dé bijeenkomst waar professionals op het gebied van voedselveiligheid in de levensmiddelenketen kennis uitwisselen en netwerken.
De Stichting PAVO heeft op dit event een middagsessie over "Ethiek en Kwaliteitsmanagement" georganiseerd

Klik op de titel voor het verslag van deze sessie

TD Ronde tafel: “Productie-informatie beschikbaar stellen aan productieleiders”
   02/11/2018,
   Suiker Unie , Puttershoek

Thema’s die deze keer besproken worden, zijn:
* Hoe kun je productieleiders meer informatie geven over actuele rendementen van productielijnen, stilstand tijden?
* Hoe kun je data ontsluiten uit een landschap van meerdere fabricaten besturingssystemen?
De bijeenkomst wordt afgesloten met een rondleiding in de fabriek.

Klik op de titel voor het verslag van deze bijeenkomst

“Productie & TD verbeteren samen onderhoudsproces?”
   08/06/2018, , 09:00 - 15:30
   Bakkersland BV, Industrieterrein Panningen 126 (Limburg)

Stroom opwekken? Actieve deelnemers in de strijd om optimaal te presteren!

De bijeenkomst bij Goedhart (voorheen Bakkersland) Panningen begon met een heldere introductie van het bedrijf. Men is hier trots op wat men maakt en presteert.

Operation Excellence Coördinator Rob Muijsenberg gaf een uiteenzetting hoe het continu verbeteren een prominente plaats heeft in de dagelijkse operatie.

Steeds aangevuld door collega’s van TD over hoe zij een en ander aanpakken.
Voor meer informatie klik op de titel.