Activiteiten

Deelname voor PAVO-leden is kosteloos. Niet-leden betalen € 195,00 excl. BTW voor de 1e aanmelding en krijgen 50% korting voor iedere volgende aanmelding. Hier Aanmelden voor de themabijeenkomst kan per email of middels onze website.

Geplande bijeenkomsten

PAVO sessie "Energietransitie in de praktijk" op VMT Food Technology Event
   31/10/2019
   Miele Experience Center, Vianen

Het Food Technology Event heeft als thema: "De duurzame Foodfabriek" en is dé bijeenkomst waar professionals op het gebied van productie, TD en technologie kennis uitwisselen en netwerken.
De Stichting PAVO organiseert op dit event een middagsessie over "Energietransitie in de praktijk"

Klik op de titel voor meer informatie over deze sessie en het gehele programma van dit event.

TD Ronde tafel: “Je operators betrekken bij onderhoud"
   08/11/2019 , 09:30 - 13:00
   Van der Kroon Food products BV, Van Konijnenburgweg139,4612 PL Bergen op Zoom

Het type onderhoud waarvoor gekozen wordt, is veelal afhankelijk van de processen die in het bedrijf spelen. Het spreekt voor zich dat bij grote bedrijven/multinationals met grote fabrieken en kapitaal intensieve machine parken, het onderhoud anders is ingericht dan bij kleinere MKB bedrijven die maar een aantal machines hebben draaien. Toch willen alle bedrijven betrouwbare productieprocessen! Op deze bijeenkomst krijgt u informatie over de organisatie en uitvoering van de 3 “onderhoudssystemen”.

Klik op de titel voor het programma en meer informatie.

Gehouden bijeenkomsten

Ronde tafel voor productiemanagers
   27/09/2019, , 09:00 - 13:00
   Van Gorp Greenfoods , Belfeld

Voor meer informatie , klik op de titel

BRC8, hoe pak ik dat aan ?
   20/09/2019, , 09:00 - 13:00
    Cloetta Belgium, B-2300 Turnhout Belgie

De invoering van BRC 8 brengt de nodige veranderingen mee. Welke consequenties zijn er voor uw bedrijf?
Voor een kort verslag over deze bijeenkomst. klik op de titel.

Energietransitie, op weg naar 0 gas en verkleinen van onze CO2 footprint!
   28/06/2019, , 09:30 - 13:30
   ForFarmers, Lochem

Deze themabijeenkomst stond in het teken van energietransitie. Sommige bedrijven zijn al bezig met het besparen van energie in hun processen. Andere zetten nieuwe energiemanagementsystemen op.er zijn voorbeelden en tips gepresenteerd hoe u dit in uw bedrijf kunt realiseren.
Meer informatie over deze bijeenkomst vindt u door op de titel te klikken.

Ronde Tafel bijeenkomst voor Productie Managers
   24/05/2019, , 09:30 - 13:00
   Huijbregts Groep, Helmond

In het kader van de ronde tafel bijeenkomsten voor productiemanagers is er afgelopen vrijdag 24 mei j.l. een bedrijfsbezoek geweest bij de Huijbregts Groep in Helmond.
Huijbregts Groep houdt zich bezig met het mengen poeders voor de voedingsmiddelen industrie. Dit gebeurt op een high tech manier en behoren daarbij tot de wereldtop.

Na de presentatie en een rondgang door de verschillende produktie- en logistieke hallen van Huijbregts Groep zijn er nog verschillende onderwerpen behandeld.
Voor meer informatie klik op de titel

TD Ronde tafel: “Van reactief naar preventief onderhoud”
   12/04/2019, , 09:30 - 13:00
   Borgesius, Aalsmeer

Het familiebedrijf Borgesius in Aalsmeer is de grootste industriële bakkerij van Nederland en is in 2016 nieuw gebouwd. De Ronde tafel bijeenkomst werd ingeleid door de manager techniek Eric de Vos. Hij lichtte het ontwikkelproces UPTIME toe. In 2014 is hij gestart om 15 bakkerijen “over de keten” te ontwikkelen van vooral reactief onderhoud naar preventief onderhoud. Hij gaf een overzicht van de verschillende onderhoudsprocessen. Waarom deze van belang zijn en welke resultaten daarmee zijn geboekt.
Voor een verslag klik op de titel.

Ronde Tafel bijeenkomst voor Productie Managers
   29/03/2019, , 09:45 - 13:00
   Van der Kroon Food products in Bergen op Zoom

Op vrijdagochtend 29 maart zijn de deelnemers van de Ronde Tafel Productie Managers bijeen gekomen voor de 3e sessie in de serie van zes bijeenkomsten. Deze keer vond de bijeenkomst plaats bij Van der Kroon Food products BV in Bergen op Zoom. Deze Ronde Tafel sessies onder leiding van coach Lilian in ’t Zand behandelt onderwerpen die productiemanagers bezig houden zoals o.a.: omgaan met veranderingen door bijvoorbeeld snelle groei of cultuurverschillen, communicatie, omgaan met verschillende belangen, autonoom onderhoud en samenwerking met TD, afbakening projecten. Deze onderwerpen zullen in de vijf vervolgsessies verder worden uitgediept.
Aan deze Ronde Tafelsessie kunnen maximaal 8 productie-/plantmanagers deelnemen. En deze zijn voor 2019 volledig ingevuld. Voor meer informatie over deze Ronde Tafelsessies klik op de titel.