Agenda

TD Ronde tafel: “Welke rol spelen TD en productie in Autonoom onderhoud?
8/11/2019, 09:30 - 13:00
Locatie Van der Kroon Food products in Bergen op Zoom

Het programma vindt u binnenkort op deze website

Wat betreft de “Ronde tafel bijeenkomsten TD”:

De PAVO organiseert periodiek ronde tafelbijeenkomsten over TD onderwerpen. De deelnemers aan deze bijeenkomsten komen uit de praktijk en leren van collega TD-ers binnen andere bedrijven. Ze delen graag hun kennis en ervaring vanuit de verschillende rollen die zij in hun bedrijf vervullen. Deze praktische bijeenkomsten worden door de deelnemers als zeer leerzaam en waardevol beoordeeld. De onderwerpen worden door de deelnemers zelf aangedragen. Zij bereiden dit voor en lichten dit tijdens de bijeenkomst toe. Hierover wordt tijdens de bijeenkomst tussen de deelnemers ervaringen uitgewisseld. Ook al heeft u niet eerder een bijeenkomst bijgewoond, u kunt zo instappen.

Aanmelding en informatie

Deelname voor PAVO-leden is kosteloos. Niet-leden betalen €195, - excl. BTW voor de 1e aanmelding en krijgen 50% korting voor iedere volgende aanmelding.

U kunt natuurlijk ook lid worden van de PAVO à € 595, - excl. BTW per jaar en dan is deelname kosteloos. Informatie aanvragen over het lidmaatschap van de PAVO is mogelijk door het sturen van een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..                                                     Aanmelden als lid kan ook direct op www.stichtingpavo.nl.