Agenda

TD Ronde tafel: “Je operators betrekken bij onderhoud"
8/11/2019, 09:30 - 13:00
Locatie Van der Kroon Food products BV, Van Konijnenburgweg139,4612 PL Bergen op Zoom

Het type onderhoud waarvoor gekozen wordt, is veelal afhankelijk van de processen die in het bedrijf spelen. Het spreekt voor zich dat bij grote bedrijven/multinationals met grote fabrieken en kapitaal intensieve machine parken, het onderhoud anders is ingericht dan bij kleinere MKB bedrijven die maar een aantal machines hebben draaien. Toch willen alle bedrijven betrouwbare productieprocessen!

Bij Van der Kroon Food products, een bedrijf gespecialiseerd in het verwerken van tafelzuren (conserven) worden de operators actief betrokken bij het onderhoud om de machines in goede staat te houden. Binnen de Technische Dienst wordt uiteraard gewerkt met een preventief onderhoudssysteem (TD-office) dat de basis is voor het totale onderhoudssysteem. Middels reparatiekaarten, welke door iedereen in de organisatie geschreven kunnen worden, proberen zij machines, apparatuur en het gebouw in goede staat te houden. Begin 2019 is Van der Kroon gestart met het opzetten van een Autonoom Onderhoud systeem in samenwerking met Bodel Inspireert.

In deze Ronde tafel bijeenkomst zullen we de organisatie en de uitvoering van de 3 genoemde “onderhoudssystemen” presenteren.

De bijeenkomst is bedoeld voor mensen, werkzaam in de voedingsmiddelenindustrie, die actief aan de slag willen of zijn met Continu Verbeteren.

Programma

9.00 – 9.30 uur    Ontvangst

9.30 – 9.35 uur    Opening

                            Dolf van Eendenburg, Stichting PAVO 

9.35 – 9.45 uur    Introductie Van der Kroon Food products BV

                            Dennis van der Kroon, Van der Kroon Food products BV 

9.45 – 10.15 uur   Preventief Onderhoud/reparatie kaarten bij Van der Kroon Food products BV

                            Adri Mous, R&D/procesoptimalisatie Van der Kroon Food products BV

10.15 – 11.00 uur  Organisatie Autonoom Onderhoud bij Van der Kroon Food products BV

                             Krista Dijkhuis (Bodel Inspireert) & Rocco Noordijk (TD Kroon Food products BV)

11.00 – 11:30 uur  Pauze en voorbereiding rondleiding

11:30 – 12:30 uur  Rondleiding 

 12:30 – 13.00 uur Afsluiting en broodjeslunch

                              Aangeboden door Van der Kroon Food products BV

Wat betreft de “Ronde tafel bijeenkomsten TD”:

De PAVO organiseert periodiek ronde tafelbijeenkomsten over TD onderwerpen. De deelnemers aan deze bijeenkomsten komen uit de praktijk en leren van collega TD-ers binnen andere bedrijven. Ze delen graag hun kennis en ervaring vanuit de verschillende rollen die zij in hun bedrijf vervullen. Deze praktische bijeenkomsten worden door de deelnemers als zeer leerzaam en waardevol beoordeeld. De onderwerpen worden door de deelnemers zelf aangedragen. Zij bereiden dit voor en lichten dit tijdens de bijeenkomst toe. Hierover wordt tijdens de bijeenkomst tussen de deelnemers ervaringen uitgewisseld. Ook al heeft u niet eerder een bijeenkomst bijgewoond, u kunt zo instappen.

Aanmelding en informatie

Deelname voor PAVO-leden is kosteloos. Niet-leden betalen €195, - excl. BTW voor de 1e aanmelding en krijgen 50% korting voor iedere volgende aanmelding.

Aanmelden voor de themabijeenkomst kan per email door het invullen van het aanmeldingsformulier en verzenden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . U kunt zich ook aanmelden via de website www.stichtingpavo.nl.

U kunt natuurlijk ook lid worden van de PAVO à € 595, - excl. BTW per jaar en dan is deelname kosteloos. Informatie aanvragen over het lidmaatschap van de PAVO is mogelijk door het sturen van een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  Aanmelden als lid kan ook direct op www.stichtingpavo.nl