Nieuws

De IFFA-zoekmachine voor de industrie gaat live

IFFA zoekmachine

De exposantenzoekmachine van de toonaangevende vakbeurs IFFA verandert in een permanente industriezoekmachine voor technologie├źn die verband houden met de verwerking en verpakking van vlees en alternatieve eiwitten. Vanaf IFFA 2022 zal de nieuwe naam "IFFA Contactor" uitgebreide informatie bieden over alle exposanten en hun innovaties - het hele jaar door en altijd up-to-date.

De nieuwe digitale tool biedt beursbezoekers de mogelijkheid om zich op www.iffa.com te informeren over producten en innovaties van deelnemende exposanten. Elke exposant is hier vertegenwoordigd met zijn individuele profiel. Dit omvat bedrijfsgegevens, contactpersonen, afbeeldingen, video's en informatie over producten, innovaties en oplossingen. Een van de nieuwe functies zal exposerende bedrijven in staat stellen om permanent reclame te maken voor hun producten en innovaties toe te voegen op elk gewenst moment - 24/7, 365 dagen per jaar.

Kerstin Horaczek, Vice President Technology bij Messe Frankfurt: "De IFFA Contactor is een uitgebreide bron van informatie voor klanten uit industrie en handel. Naast het live-evenement biedt de digitale zoekmachine een zakelijk platform voor de industrie waar iedereen van profiteert."

messefrankfurt.com

Bron: IFFA