Nieuws

Kennismaking voedingsmiddelentechnologen HAS Hogeschool

Op 31 oktober wordt er tijdens het jaarcongres Food Engineering 2017 in Media Plaza te Utrecht een ‘Meet & Greet’ georganiseerd met circa 25 4e jaars studenten van HAS Hogeschool die vanaf 2018 beschikbaar komen voor de arbeidsmarkt. Ter kennismaking kunnen congresdeelnemers en partners, bij inschrijven voor het congres aangeven of ze ingedeeld willen worden voor een ‘speed date’ met een student Voedingsmiddelentechnologie van de afstudeerrichting ‘Food Technology & Production' of ‘Food Technology & Quality’. De studenten met de eerstgenoemde afstudeerrichting zijn na hun opleiding in staat om voor voedingsmiddelen productieprocessen te ontwikkelen en te optimaliseren. Geleerd wordt bij deze studie voortdurend te zoeken naar een optimale balans tussen proceskennis en productkwaliteit. Bij de afstudeerrichting ‘Food Technology & Quality’ worden de studenten opgeleid om na hun studie de kwaliteit van het product, de effectiviteit en efficiëntie van het proces in een voedingsmiddelenbedrijf te monitoren, te beheersen, te verbeteren en te borgen. Via deze ontmoetingsmogeljikheid kan het bedrijfsleven in contact komen met jong talent dat in dit vak aan de slag wil.