Agenda

TD ronde tafel vervolg
20/04/2018, 09:00 - 13:00
Locatie Vergeer Holland Reeuwijk

 

Op 20 april 2018 was de PAVO te gast bij Th. Vergeer en Zonen B.V. in Reeuwijk. Het familiebedrijf Vergeer is uitgegroeid tot één van de belangrijkste kaasrijpers én -verkopers in Nederland. Zij rijpen, snijden en verpakken kaas voor klanten uit binnen- en buitenland.

Op de mooie locatie van Vergeer in Reeuwijk discussieerden ruim twintig TD-managers en Productiemanagers over:
• Hoe kun je de overdracht van een project naar de TD optimaliseren?
• Een moeilijke keuze? Ga je voor 3-parallele lijnen of één grote lijn met dezelfde capaciteit?

Een inspirerende discussie volgde met uiteenlopende gedachten. Een eenduidige invulling is een utopie. De deelnemers gaven aan dat iedere case weer uniek is en dat het maken van een standaard blauwdruk niet mogelijk is.

 

IMG 6592 bewerkt

 

De TD Ronde tafel wordt telkens ingeleid door een externe spreker. Deze keer was Maro Dedel van Dero te gast. Hij nam de TD’ers mee in de wereld van de robots. Wat is er op dit moment mogelijk en wat is de financiële omvang van een project. Een goed verhaal dat de deelnemers duidelijke handvatten gaf en concrete voorbeelden van robotgebruik.

Als afsluiting van een TD Ronde tafel is er altijd een rondleiding door het bedrijf. Hier konden we ervaren dat Vergeer een mooi bedrijf is. Tientallen machines en robots die zorgen dat we waarschijnlijk dagelijks plakjes kaas consumeren die bij Vergeer gesneden en verpakt zijn.
Als afsluiting werd er een heerlijke lunch door Vergeer aangeboden.

 

Ook deelnemen een volgende keer?

Wat betreft de “Ronde tafel bijeenkomsten TD”:
De PAVO organiseert periodiek ronde tafelbijeenkomsten over TD onderwerpen. De deelnemers aan deze bijeenkomsten komen uit de praktijk en leren van collega TD’ers binnen andere bedrijven. Ze delen graag hun kennis en ervaring vanuit de verschillende rollen die zij in hun bedrijf vervullen.
Deze praktische bijeenkomsten worden door de deelnemers als zeer leerzaam en waardevol beoordeeld. De onderwerpen worden door de deelnemers zelf aangedragen. Zij bereiden dit voor en lichten dit tijdens de bijeenkomst toe. Hierna worden hierover tussen de deelnemers ervaringen uitgewisseld.

Ook al heeft u niet eerder een bijeenkomst bijgewoond, u kunt zo instappen.
Let wel, voor deze bijeenkomst zijn maximaal 20 plaatsen beschikbaar.

Aanmelding en informatie
Deelname voor PAVO-leden is kosteloos. Niet-leden betalen €195, - excl. BTW voor de 1e aanmelding en krijgen 50% korting voor iedere volgende aanmelding.

Aanmelden voor de themabijeenkomst kan via de website http://stichtingpavo.nl/component/activiteiten/aanmelding

U kunt natuurlijk ook lid worden van de PAVO à € 550, - excl. BTW per jaar en dan is deelname kosteloos. Informatie aanvragen over het lidmaatschap van de PAVO is mogelijk door het sturen van een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Aanmelden als lid kan ook direct op www.stichtingpavo.nl.