Deze keer zijn wij te gast bij Bresc in Werkendam. Bresc produceert koelverse knoflook- en kruidenproducten voor de Europese foodservice markt. In de afgelopen 33 jaar is een breed assortiment aan smaakbelevingen ontwikkeld waarmee voor ieder segment in de gastronomie een koelverse oplossing is ontstaan. Van single purees tot kruidenmelanges geïnspireerd op de buitenlandse pure smaken. Dit alles met het gebruiksgemak van nu en een constante kwaliteit.
Bresc heeft samen met DH Automation een Palletizer en Case-packer ontwikkeld en in bedrijf genomen. De groeiende vraag en het tekort aan personeel zorgden voor deze investering.
De volgende vragen worden behandeld:
* Hoe is men gekomen tot het programma van eisen?
* De keuze voor een leverancier ?
* Wat zijn de resultaten van deze investering?
* Cobots en robots; wat zijn de “do’s & don’ts”?
Het was een goed bezette bijeenkomst waarbij veel vragen werden gesteld. Tijdens de rondleiding door de fabriek kon men zelf zien hoe robots en cobots bij Bresc functioneerden.
Programma:
9:00 – 9:30 uur Ontvangst
9:30 – 9:35 uur Opening door Dolf van Eendenburg, Stichting PAVO
9:35 – 9:45 uur Presentatie Bresc door Arno Dominicus, site manager Bresc
9:45 – 10:00 uur Presentatie “Palletizer en Case-Packer: waarom en hoe
gekomen tot selectie leverancier?” Dik Hommersom, operations manager Bresc
10:00 – 10:45 uur Presentatie ”Implementatie”,Govert den Hartog, DH Automation. Inclusief:
presentatie over cobots en robots; de “do’s & don’ts”
10:45 – 11:45 uur Rondleiding door Nancy Dwars, production manager Bresc
11:45 – 12:30 uur Wat zijn de resultaten van de investering, vragen en discussie.
12:30 – 13:00 uur Afsluiting en broodjeslunch aangeboden door DH Automation
|