Deelname voor PAVO-leden is kosteloos. Niet-leden betalen € 255,00 excl. BTW voor de 1e aanmelding en krijgen 50% korting voor iedere volgende aanmelding. Aanmelden voor de themabijeenkomst kan per email of middels onze website.

Agenda

Themabijeenkomst: Wat levert een OEE systeem voor uw bedrijf op?
18/10/2024, 08:00 - 13:00
Locatie  Marel Poultry; Adres: Handelstraat 3, 5831 AV Boxmeer
Marel afb 1
Op vrijdag 18 oktober organiseert Stichting PAVO een themabijeenkomst rondom het thema “Overall Equipment Effectiveness”. Het doel van deze bijeenkomst is  om met elkaar van gedachten te wisselen rondom OEE en continu verbeteren. Hoe kunnen deze thema’s bijdragen om de prestaties van productie systemen te verbeteren? Productiebedrijven zijn nu steeds meer “data-driven” georiënteerd waardoor het belang van betrouwbare data steeds belangrijker wordt.
 
 
Voor deze bijeenkomst zijn we te gast bij Marel Poultry te Boxmeer. Marel Poultry is sinds 1975 een leverancier van Pluimvee verwerkende systemen.
Marel Poultry levert wereldwijd geavanceerde productie systemen en heeft hierin een markt leidende positie. Door de jaren heen heeft bij Marel Poultry een verschuiving plaatsgevonden van machine leverancier naar systeem leverancier.
Tijdens de introductie van Industrie 4.0 heeft Marel Poultry INNOVA IMPAQT ontwikkeld, een specifiek productiedata collectiesysteem in combinatie met een bijbehorend service concept.
Marel's digital service team werkt nauw samen met de key-users van haar klanten om de betrouwbaarheid van data te borgen en een continu verbeter organisatie op te zetten.
 
De volgende onderwerpen en vragen komen aan de orde:
- Hoe effectief draait de huidige productie lijn? is een vraag die regelmatig aan productiemanagement wordt gesteld.
- Maar hoe weten we dat eigenlijk?
- Vinden er productie verliezen plaats en hoeveel dan?
- Hoe is dat gemeten en zijn deze data gevalideerd?
- Wat is de oorzaak van deze verliezen?
- Hoe kunnen we dit effectief bijsturen en wie gaat dat dan doen?
- Hoeveel gaat dat dan opleveren? 

Programma:

9:00 - 9:15 uur       Ontvangst

9:15 - 9:25 uur       Opening Twan Haasen van de Stichting PAVO

9:25 - 9:40 uur       Presentatie Marel Poultry – Anton de Weerd

9:40 - 10:20 uur     Presentatie INNOVA-IMPAQT- Hans Gerrits, Customer Success manager                 

10:20 - 10:35 uur   Demo OEE in een pluimveeslachterij – Marco Vijfvinkel

10:35 - 11:00 uur   Korte Pauze + klaarmaken voor de rondleiding

11:00 - 12:00 uur   Rondleiding door de fabriek

12:00 - 12:30 uur   Afsluiting, nabespreken bijeenkomst, mogelijkheid om vragen te stellen.

12:30 - 13:00 uur   Broodjeslunch aangeboden door Marel Poultry

 

Wat betreft de Themabijeenkomsten en Ronde Tafel bijeenkomsten:

De PAVO organiseert periodiek themabijeenkomsten of ronde tafelbijeenkomsten over diverse onderwerpen. Deze zijn veelal gericht op de hoofdthema’s Continue Verbeteren, kwaliteitsonderwerpen of automatisering. Kernpunt is altijd het overbrengen van praktische informatie welke de deelnemers ook snel in hun eigen bedrijven kunnen invoeren.

Deze praktische bijeenkomsten worden door de deelnemers als zeer leerzaam en waardevol beoordeeld.

De onderwerpen voor de Ronde Tafel bijeenkomsten worden door de deelnemers zelf aangedragen. Zij bereiden dit voor en lichten dit tijdens de bijeenkomst toe. Hierna worden hierover tussen de deelnemers ervaringen uitgewisseld.

Ook al heeft u niet eerder een bijeenkomst bijgewoond, u kunt zo instappen.

Let wel, voor deze bijeenkomst zijn maximaal 20 plaatsen beschikbaar.

Aanmelding en informatie

Deelname voor medewerkers van PAVO-leden is kosteloos. Niet-leden betalen € 255,00 excl. BTW voor de 1e aanmelding en krijgen 50% korting voor iedere volgende aanmelding. Aanmelden voor de themabijeenkomst kan per email door  bijgevoegd aanmeldformulier en dit te verzenden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt zich ook aanmelden via de website www.stichtingpavo.nl 
Voor deze bijeenkomst zijn maximaal 20 plaatsen beschikbaar.

U kunt natuurlijk ook lid worden van de PAVO à € 650,- excl. BTW per jaar en dan is deelname kosteloos. Informatie over het lidmaatschap van de PAVO vindt u hier. Het is ook mogelijk door het sturen van een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Aanmelden als lid kan ook direct op www.stichtingpavo.nl 

Marel poultry logoMarel_afb_3.jpg