Agenda

Ronde Tafel Productiemanagers
11/10/2024, 09:00 - 13:00
Locatie Wordt nog bekend gemaakt
Op 2 februari 2024 is een Ronde Tafel Productiemanagers gehouden.
Onderwerpen waren: continu verbeterstructuur (overlegstructuur en agenda's, toegepaste tools en methodieken, tijdsbelasting, resultaten etc).
Locatie: Van der Kroon Food products BV in Bergen op Zoom
 
Deelnemers van de volgende bedrijven: Group of Butchers, Ruitenberg, Zeelandia, Huijbregts, Van der Kroon Food products BV.
 
De productiemanagers van deze bedrijven komen een paar keer per jaar bij elkaar om gemeenschappelijke onderwerpen te bespreken. Dit doen ze opeenvolgend bij elkaar op hun locatie. De gespreksonderwerpen variëren van het opzetten van opleidingsprogramma’s, de organisatie van de vele projecten, OEE, continue verbeteren & onderhoud tot aan de plannen om je mensen gemotiveerd en betrokken te houden. 
De eerstvolgende bijeenkomst staat gepland op 11 oktober a.s. 
 
Deze groep kan worden uitgebreid met twee of drie enthousiaste productiemanagers, die het leuk vinden informatie te delen en met gelijkgestemden te sparren hoe de vele items een plaats te geven. Voor meer informatie neem contact op met: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.