Agenda

Bijeenkomsten najaar 2023
7/12/2023,  - 

 De volgende PAVO bijeenkomsten staan voor dit najaar gepland:

- 17 november 2023: Thema bijeenkomst over: “Data gedreven productie - transitie van papier naar digital”

             Bedrijf en programma volgen later.

- 24 november 2023: Themabijeenkomst over: “Business Continuiteit” (opsporen verborgen kwetsbaarheden binnen hardware, software en equipment) en hoe hier mee om te gaan?

  Locatie: kaasboerderij De Graafstroom in Bleskensgraaf

In veel organisaties is het door komen en gaan van werknemers, leveranciers, veranderingen in de productie, nieuwe onderdelen (hardware) en snel innoverende systemen (software), geen overzicht van deze assets in de fabriek. Bij calamiteiten lopen organisaties hierdoor grotere risico’s op langere stilstanden. Elke organisatie kan uitrekenen wat een stilstand kost en dat kan aardig oplopen. Soms kunnen klanten niet beleverd worden. Door een strategisch plan met daarin een duidelijke risicoanalyse voor deze assets wordt de kans op een ongeplande stilstand verkleind en daardoor kosten bespaard. Hierdoor ben je niet reactief bezig om je productieproces door te laten draaien, maar proactief.

Het programma volgt later. 

Indien u belangstelling heeft voor een bijeenkomst, kunt u een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . U ontvangt dan als eerste een uitnodiging met meer informatie.