Deelname voor PAVO-leden is kosteloos. Niet-leden betalen € 195,00 excl. BTW voor de 1e aanmelding en krijgen 50% korting voor iedere volgende aanmelding. Hier Aanmelden voor de themabijeenkomst kan per email of middels onze website.

Agenda

Bedrijfsbezoek Vandemoortele: Gestandaardiseerd werken, maar toch aandacht voor de mens.
3/11/2023, 09:15 - 13:00
Locatie  Locatie: Vandermoortele, Handelsweg 1, 3899 AA Zeewolde

Logo vandemootele

 

 

 

 

 

Hoe? Dat laten we graag zien bij Vandemoortele.

Meldt u aan voor dit Bedijfsbezoek met een rondleiding door de fabriek.

De wereld van productie staat nooit stil. Dat maakt het werk zo leuk maar direct ook complex. Hoe houd je je huidige medewerkers up to date qua kennis en ervaring in deze continu veranderende wereld? En hoe train je nieuwe medewerkers of die geschikt zijn voor hun taak? Want morgen is die taak misschien weer veranderd of verbeterd. Deze vragen spelen ook bij Vandemoortele in Zeewolde.

Door een piek in productie, het verloop van kennis en de vraag naar standaardisatie was de wens groot om zowel nieuwe als huidige medewerkers handvatten te geven hoe om te gaan met alle veranderingen. TWI Company is gespecialiseerd in het foutloos inwerken van medewerkers, want daar begint alles! Zo hebben Vandemoortele en TWI Company elkaar gevonden.

TWI logo

TWI Company werkt in veel verschillende branches waaronder de voedings- en maakindustrie. Of het nu gaat om het inwerken van (tijdelijke) medewerkers, het implementeren van nieuwe processen, het in gebruik nemen van nieuwe equipment (apparatuur), het borgen van verbeteringen, het opschalen van ploegen of het verlagen van incidenten: het begint allemaal met het trainen van medewerkers op de vloer.

Ben je benieuwd hoe zo'n traject wordt gestart? Dan zien we je graag op 3 november in Zeewolde!

 

 

Programma

09:15 - 09:30 uur:   Ontvangst

09:30 - 09:35 uur:   Opening, 
                              Sander van der Velden.Stichting PAVO         

09:35 - 09:55 uur:   Introductie Vandemoortele
                             Jelte Faber, Plantmanager Vandemoortele  

09:55 - 10:25 uur:   Wat is Training Within Industry (TWI)    
                              Emiel Nooter, Senior TWI Coach en operationsmanager

10:25 - 10:40 uur:   Pauze

10:40 - 11:05 uur:   Aanleiding TWI voor Vandemoortele
                             Julia Prins, opleidingscoördinator operations Vandemoortele

11:05 - 11:30 uur:    Resultaten van Vandemoortele en leerpunten.
                              Emiel Nooter- Senior TWI Coach en Julia Prins - opleidingscoördinator operations

11:30 - 12:15 uur:   Rondleiding fabriek verdeeld over enkele groepen

12:15 - 12:30 uur:   Vragen en terugkoppeling

12:30 - 13:00 uur:   Sluiting en lunch. Aangeboden door Vandermoortele

 Vandemoortele fabriek 1Wat betreft de Bedrijfsbezoeken:

De PAVO organiseert periodiek bedrijfsbezoeken, themabijeenkomsten of ronde tafelbijeenkomsten over diverse onderwerpen. Deze zijn veelal gericht op de hoofdthema’s Continue Verbeteren, kwaliteitsonderwerpen of automatisering. Kernpunt is altijd het overbrengen van praktische informatie welke de deelnemers ook snel in hun eigen bedrijven kunnen invoeren.
Deze praktische bijeenkomsten worden door de deelnemers als zeer leerzaam en waardevol beoordeeld.
De onderwerpen voor deze bijeenkomsten worden door de deelnemers zelf aangedragen. Zij bereiden dit voor en lichten dit tijdens de bijeenkomst toe. Hierna worden hierover tussen de deelnemers ervaringen uitgewisseld.

Ook al heeft u niet eerder een bijeenkomst bijgewoond, u kunt zo instappen.
Let wel, voor deze bijeenkomst zijn 20 plaatsen beschikbaar.

Aanmelding en informatie
Deelname voor PAVO-leden is kosteloos. Niet-leden betalen € 195,00 excl. BTW voor de 1e aanmelding en krijgen 50% korting voor iedere volgende aanmelding uit hetzelfde bedrijf.

Aanmelden voor de themabijeenkomst kan per email door te reageren op deze uitnodiging middels bijgevoegd aanmeldformulier en dit te verzenden naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  U kunt zich ook aanmelden via de website www.stichtingpavo.nl.

U kunt natuurlijk ook lid worden van de PAVO à € 595 excl. BTW per jaar en dan is deelname kosteloos. Informatie aanvragen over het lidmaatschap van de PAVO is mogelijk door het sturen van een email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Aanmelden als lid kan ook direct op www.stichtingpavo.nl