Deelname voor PAVO-leden is kosteloos. Niet-leden betalen € 195,00 excl. BTW voor de 1e aanmelding en krijgen 50% korting voor iedere volgende aanmelding. Hier Aanmelden voor de themabijeenkomst kan per email of middels onze website.

Agenda

Bijeenkomsten 2023
24/08/2023,  - 

 De volgende PAVO bijeenkomsten staan voor dit jaar gepland:

 - 13 oktober 2023: Bedrijfsbezoek bij Sensus over Veiligheid in een complexe productie organisatie. Hoe werkt dit samen met de TMP methodiek?

             Locatie en programma volgt later.  

- 3 november 2023: Bedrijfsbezoek bij Vandemoortele over "Snel en Foutloos (in)werken met de TWI methodiek bij Vandemoortele. 

             Locatie en programma volgt later.

- 17 november 2023: Thema bijeenkomst over: “Data gedreven productie - transitie van papier naar digital”

             Bedrijf en programma volgen later.

- 24 november 2023: Themabijeenkomst over: “Business Continuiteit” (opsporen verborgen kwetsbaarheden binnen hardware, software en equipment) en hoe hier mee om te gaan?

  Locatie: kaasboerderij De Graafstroom in Bleskensgraaf

In veel organisaties is het door komen en gaan van werknemers, leveranciers, veranderingen in de productie, nieuwe onderdelen (hardware) en snel innoverende systemen (software), geen overzicht van deze assets in de fabriek. Bij calamiteiten lopen organisaties hierdoor grotere risico’s op langere stilstanden. Elke organisatie kan uitrekenen wat een stilstand kost en dat kan aardig oplopen. Soms kunnen klanten niet beleverd worden. Door een strategisch plan met daarin een duidelijke risicoanalyse voor deze assets wordt de kans op een ongeplande stilstand verkleind en daardoor kosten bespaard. Hierdoor ben je niet reactief bezig om je productieproces door te laten draaien, maar proactief.

Het programma volgt later. 

Indien u belangstelling heeft voor een bijeenkomst, kunt u een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . U ontvangt dan als eerste een uitnodiging met meer informatie.