Deelname voor PAVO-leden is kosteloos. Niet-leden betalen € 255,00 excl. BTW voor de 1e aanmelding en krijgen 50% korting voor iedere volgende aanmelding. Aanmelden voor de themabijeenkomst kan per email of middels onze website.

Agenda

Bedrijfsbezoek bij Ruitenberg Ingredients BV: Hygiënisch en duurzaam bouwen in de food
9/06/2023, 09:15 - 13:00
Locatie Ruitenberg Ingredients BV, Dijkhuizen 96, 7961 AN Ruinerwold

NAF 5918 ADST Ruitenberg

 

Hygiënisch ontwerp en duurzaamheid zijn bij nieuwbouw en uitbreidingen van voedingsmiddelen bedrijven belangrijke onderwerpen.

Bij dit bedrijfsbezoek is ingegaan worden hoe bij de bouw van de nieuwe productielocatie bij Ruitenberg hygiënisch ontwerp meegenomen is. En er is ook gepresenteerd hoe tijdens het ontwerp en bouw het duurzaamheidsaspect om te voldoen aan de BREEAM-normen gerealiseerd is.

Bij de bouw van hygiënische ruimten liggen er de nodige valkuilen op de loer. De architect van het gebouw heeft aan de hand van praktijkvoorbeelden toegelicht wat er mis kan gaan en hoe dergelijke fouten vermeden kunnen worden.

Tijdens dit bedrijfsbezoek en tijdens de fabrieksrondgang zijn vele praktische voorbeelden aan bod gekomen, die gezien de reacties van de deelnemers, toepasbaar zijn binnen hun organisatie.

Tijdens de presentaties en de rondleiding werden de nodige vragen gesteld. 

De bijeenkomst was bedoeld voor mensen werkzaam in de voedingsmiddelenindustrie welke geïnformeerd willen worden hygiënisch en duurzaam bouwen.

 

 

 IMG 20230613 WA000520230609 130150 resized

Logo Ruitenberg