Agenda

Webinar: E-training: dé oplossing voor het trainen van medewerkers
8/06/2021, 15:00 - 17:00
Locatie Online sessie

 

Man met tablet voedingsindustrie

 E-training is de trend van het moment. Ondernemers verwachten zelfs dat online leerapplicaties dominanter zullen worden en blijven.

Maar hoe kan dit jouw organisatie helpen? Nou…. herken jij de volgende situaties?

"Help!!! Morgen starten weer 10 nieuwe tijdelijke arbeidskrachten. Waar moet ik de tijd vandaan halen om ze in te werken? En hoe zorg ik dat zij zich direct thuis voelen binnen de organisatie?"

Of

"O nee! De skill matrix is weer niet bijgewerkt.  Moet ik nog een keer achter de leidinggevende aan…. dit is zo’n tijdsverspilling".

Hoe heerlijk zou het zijn als je er blindelings vanuit kunt gaan dat alle krachten al kennis hebben van je bedrijf met de geldende huis &veiligheidsregels, en zich onderdeel van jouw bedrijf voelen, voordat hun eerste werkdag überhaupt begonnen is. En dat de skill matrix altijd up-to-date is. Klinkt geweldig toch! Wil jij ook weten hoe?

Peter Santegoeds, lean expert met jarenlange ervaring in de voedingsindustrie en Madelon Hermes, site manager bij Mora, vertellen je hier alles over tijdens het online PAVO Webinar.

Tijdens dit webinar is er digitaal kennis gemaakt met de diverse e-trainingstoepassingen in combinatie met praktijktrainingen van Bodel en hebben we een kijkje kunnen nemen in de e-training keuken van Mora Maastricht.

Dit webinar was bedoeld voor mensen werkzaam in de voedingsmiddelenindustrie die graag hun mensen blijven trainen en ondertussen graag tijd &geld besparen. Een manier van trainen die, ook ná de coronacrisis, niet meer weg te denken is.  

Programma

15.00 – 15.15 uur Welkom & kennismaking deelnemers, Peter Both Stichting PAVO

15.15 – 15:30 uur E-learning trends, Bodel Academie BV

15.30 – 16.15 uur Kijkje in de keuken: E-training bij Mora, Madelon Hermes Van Geloven BV

16.15 – 16.30 uur Je eigen online bedrijfsacademie, Peter Santegoeds Bodel Academie BV

16.30 – 17.00 uur Tijd voor interactie

17.00 uur Einde webinar