Nieuwsbrief november 2016

Nieuwsbrief: november 2016

 

 

Heeft u de nieuwe PAVO website al gezien?

De PAVO heeft haar website gemoderniseert. U ziet direct welke bijeenkomsten er zijn gepland en welke er gehouden zijn. En u kunt zich makkelijker aanmelden voor een bijeenkomst. Daarnaast kunt u als PAVO-lid makkelijker de presentaties van bijeenkomsten die u niet kon bijwonen, bekijken. Ga hier naar onze nieuwe website.
 

website afbeelding

ACTIE nb4

 

PAVO jaarcongres op VMT Food Technology Event

Het Food Technology Event is de jaarlijkse bijeenkomst waar professionals op het gebied van procestechnologie in de levensmiddelenketen kennis uitwisselen en netwerken. ’s Ochtends vindt er een plenaire opening met enkele key note sprekers plaats gevolgd door diverse parallelsessies – die mede door de PAVO worden georganiseerd en - waarin actuele onderwerpen worden uitgediept en bediscussieerd. De PAVO heeft sprekers bereid gevonden voor de parallelsessies als efficiënter produceren met de methode Training Within Industry (TWI) en voor Autonoom Onderhoud waaraan ook een workshop is gekoppeld. Maar daarnaast zijn er nog een aantal andere interessante onderwerpen waar u en uw bedrijf uw voordeel mee kunnen doen.

 

Kom als PAVO relatie naar het Food Technology Event en laat u informeren over deze, voor u en uw bedrijf, belangrijke ontwikkelingen!

Deze bijeenkomst is bestemd voor: Plant managers, procestechnologen, engineers, maintenance managers, ontwerpers van procesinstallaties, machine- en componentenleveranciers voor de voedselverwerkende industrie, hoofden technische dienst, Asset Managers, kwaliteitsmanagers, onderhoudsmanagers, operators, toeleveranciers en system integrators.

Lees meer 

Slider TechnologyEvent

23 september was er wederom een TD ronde tafel.

Na afloop zijn er aan Sander van de Velden, plantmanager van Zandvliet Vleeswaren, drie vragen gesteld:

Wat was voor jou het meest waardevol van de bijeenkomst?
“Ik vond het leuk om eens gastheer te zijn en ons bedrijf Zandvliet vleeswaren te laten zien aan de aanwezigen. Verder is Digitalisering een reuze interessant onderwerp, waarmee veel bedrijven nog niet weten hoe ze daarmee om moeten gaan, maar zich wel realiseren dat dit een grote rol in de productieprocessen in de toekomst zal gaan innemen.”

TD Ronde Tafel 23 sept2

Welke concrete actie ga je ondernemen na aanleiding van deze bijeenkomst?
“Vorig jaar ben ik bij Koning & Hartman al eens aanwezig geweest bij een bijeenkomst over Digitalisering, smart industrie, industrie 4.0. Deze partij heeft inmiddels ook al een bezoek aan ons bedrijf gebracht en we hebben bekeken welke voor voordelen dit voor ons bedrijf kan hebben. Hieruit zijn een aantal zaken naar voren gekomen hoe we processtappen efficiënter kunnen maken. Medio april 2017 hopen met een eerste onderdeel van start te gaan.”

Welke tip heb je voor andere bedrijven?
Zoek een goede partner en inventariseer wat dit onderwerp voor jou proces kan betekenen. Begin klein en pluk laag hangend fruit als eerst.

How to MAP?

De vernieuwde editie van de gids over Modified Atmosphere Packaging (MAP) is uit. Het technische naslagwerk is geschreven door Air Products, een van de grootste leveranciers van industriële gassen, in samenwerking met onderzoekscentra over de hele wereld. Het boekje geeft informatie over de gasverpakken, een techniek die door de globalisering en de vraag naar gemaksproducten met een lange houdbaarheid steeds meer toegepast wordt. Naar verwachting zal de wereldwijde markt voor Modified Atmosphere Packaging groeien tot zo'n 13,78 miljard euro in het jaar 2020. Lees hierover meer op onze website

Wilt u PAVO-lid worden? 
U of uw bedrijf kunt ook lid worden van de PAVO à €550,- excl. BTW per jaar en dan is deelname voor u en uw collega’s kosteloos. Informatie aanvragen over het lidmaatschap van de PAVO is mogelijk door het sturen van een email naar info@stichtingpavo.nl. Aanmelden kan ook direct op www.stichtingpavo.nl.

haarlijn

Volg ons!
 

linkedin   twitter

Contact
 

Vensestraat 70
6599 AR Ven-Zelderheide
Tel: 06-28939825
E-mail: info@stichtingpavo.nl
Website: www.stichtingpavo.nl 

 
PAVO zorgt voor praktische Kennisuitwisseling.
Ons doel is het bevorderen van de uitwisseling van practische toepasbare kennis en informatie
in de voedingsmiddelenindustrie.
Logo Pavo 72dpi CMYK

 

 

 

 

Powered by AcyMailing