Nieuwsbrief september 2016
Nieuwsbrief
|
|
Ad Juriaanse, bestuursvoorzitter van Nizo sinds 1995, heeft het stokje overgedragen aan Villaume Kal (46)
Hij is per augustus de nieuwe CEO van het ondezoeksinstituut. Kal heeft meer dan 20 jaar ervaring opgedaan in farmaceutisch en voedingsonderzoek en in contractonderzoek. Tot voor kort werkte hij drie jaar bij Darling Ingredients als CEO van Rousselot, wereldmarktleider in gelatine voor farmaceutische en voedseltoepassingen.
|
|
Het programma van Food Valley Expo, 13 oktober in Arnhem is bekend
Maurits Hendriks | Chef de Mission Olympic committee | NOC NSF verricht de openingshandeling.
Daarna wordt de winnaar van de Food Valley Award aangekondigd. Scelta Mushrooms, SensorSpot & Q-Point dingen mee om de eerste prijs. Vervolgens kunnen bezoekers de beursvloer bezoeken en een van de vele lezingen bijwonen.
Meer lezen? Klik hier.
|
|
TD Ronde tafel op 23 september a.s.
Wilt u meer weten over:
Voorspelbaarheid van het onderhoud binnen het machinepark en digitalisering van de productie-omgeving en ontsluiten van data. Kom dan naar de PAVO bijeenkomst bij Zandvliet Vleeswaren in Delft.
Meer weten? Klik hier.
|
|
Uw bedrijf CO2 neutraal, kan dat?
Op 4 november a.s. organiseert de PAVO hierover een bijeenkomst. U krijgt te horen welke maatregelen u moet nemen om uw bedrijf CO2 neutraal te maken.
Klik hier voor meer info.
|
|
Verspillingen voorkomen verbetert direct het resultaat!!
Op 12 juli heeft de PAVO een bijeenkomst gehouden over "Continue verbeteren en 10 verspillingen" Een reactie van een deelnemer:
"Ik heb 4 opdrachten voor mijn bedrijf uitgewerkt voor €273.000 aan verspillingen. We zijn dit direct gaan verbeteren!"
Wilt u meer info, klik hier. Of word lid van de PAVO dan kunt u de presentaties van die bijeenkomst bekijken. Klik hier voor meer info.
|
|
VMT Food Technology Event
1 december 2016 in Vianen
Jaarlijks event voor professionals op het gebied van procestechnologie in de levensmiddelenketen om kennis op te doen en te netwerken met collega's PAVO verzorgt een deel van het programma over Continue Verbeteren" En PAVO leden krijgen € 100,- korting op de toegangsprijs. Voor meer info, klik hier.
|
|
|
|
PAVO zorgt voor praktische Kennisuitwisseling. Ons doel is het bevorderen van de uitwisseling van practische toepasbare kennis en informatie in de voedingsmiddelenindustrie. |
|
|
Bewaren