Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief

 

haarlijn1

downloadAd Juriaanse, bestuursvoorzitter van Nizo sinds 1995, heeft het stokje overgedragen aan Villaume Kal (46)

Hij is per augustus de nieuwe CEO van het ondezoeksinstituut. Kal heeft meer dan 20 jaar ervaring opgedaan in farmaceutisch en voedingsonderzoek en in contractonderzoek. Tot voor kort werkte hij drie jaar bij Darling Ingredients als CEO van Rousselot, wereldmarktleider in gelatine voor farmaceutische en voedseltoepassingen.

 

haarlijn1

bar

Het programma van Food Valley Expo, 13 oktober in Arnhem is bekend

Maurits Hendriks | Chef de Mission Olympic committee | NOC NSF verricht de openingshandeling.

Daarna wordt de winnaar van de Food Valley Award aangekondigd. Scelta Mushrooms, SensorSpot & Q-Point dingen mee om de eerste prijs. Vervolgens kunnen bezoekers de beursvloer bezoeken en een van de vele lezingen bijwonen.

Meer lezen? Klik hier.

 

haarlijn1

tdTD Ronde tafel op 23 september a.s.

Wilt u meer weten over:

Voorspelbaarheid van het onderhoud binnen het machinepark
en digitalisering van de productie-omgeving en ontsluiten van data. Kom dan naar de PAVO bijeenkomst bij Zandvliet Vleeswaren in Delft.

Meer weten? Klik hier.

 

haarlijn1

Uw bedrijf CO2 neutraal, kan dat?co2

Op 4 november a.s. organiseert de PAVO hierover een bijeenkomst.
U krijgt te horen welke maatregelen u moet nemen om uw bedrijf CO2 neutraal te maken.

Klik hier voor meer info.

 

haarlijn1

NaamloosVerspillingen voorkomen verbetert direct het resultaat!!                   

Op 12 juli heeft de PAVO een bijeenkomst gehouden over "Continue verbeteren en 10 verspillingen" Een reactie van een deelnemer:

"Ik heb 4 opdrachten voor mijn bedrijf uitgewerkt voor €273.000 aan verspillingen. 
We zijn dit direct gaan verbeteren!"

Wilt u meer info, klik hier. Of word lid van de PAVO dan kunt u de presentaties van die bijeenkomst bekijken. Klik hier voor meer info.

 

 

haarlijn1

VMT Food Technology Event

1 december 2016 in Vianen

Jaarlijks event voor professionals op het gebied van procestechnologie in de levensmiddelenketen om
kennis op te doen en te netwerken met collega's
PAVO verzorgt een deel van het programma over Continue Verbeteren" En PAVO leden krijgen € 100,-
korting op de toegangsprijs.
Voor meer info, klik hier.

Slider TechnologyEvent

 
haarlijn1  

Volg ons!
 

linkedin   twitter

Contact
 

info@stichtingpavo.nl
www.stichtingpavo

 

 
PAVO zorgt voor praktische Kennisuitwisseling.
Ons doel is het bevorderen van de uitwisseling van practische toepasbare kennis en informatie
in de voedingsmiddelenindustrie.




Logo Pavo 72dpi CMYK
 

 

 

 

Bewaren

Powered by AcyMailing