Deelname voor PAVO-leden is kosteloos. Niet-leden betalen € 195,00 excl. BTW voor de 1e aanmelding en krijgen 50% korting voor iedere volgende aanmelding. Hier Aanmelden voor de themabijeenkomst kan per email of middels onze website.

Agenda

Energietransitie, op weg naar 0 gas en verkleinen van onze CO2 footprint!
28/06/2019, 09:30 - 13:30
Locatie ForFarmers, Lochem

20190628 104717 resized

 Stichting PAVO heeft op 28 juni a.s. een themabijeenkomst georganiseerd die in het teken stond van de veranderingen die invulling geven aan de energietransitie. 

Sommige bedrijven lopen al flink voor de troepen uit met besparen van energie in hun processen, gebruik van restwarmte, warmtepompen, elektrificeren etc.

 Anderen zijn druk bezig met het opzetten van een energiemanagementsysteem. Iedereen is erg geïnteresseerd in de technologiekansen die zich ongetwijfeld nog verder gaan ontwikkelen.

De industrie is zich bewust van de noodzaak en de verplichtingen die deze energietransitie met zich mee brengt. Stil zitten is dus geen optie.

 

 

Maarten Smeding van De Kleijn Energy Consultants & Engineers en Wilbert Hendriks van Stichting PAVO en werkzaam bij ForFarmers hebben presentaties gegeven over Energiemanagement, Elektrificatie van een industrieel proces en de Achtergronden en verplichtingen bij de wetgeving.

 

20190628 122731 resized

20190628 124152 resizedNa de presentaties was er een uitgebreide rondleiding in de nieuwe biomassacentrale bij deze fabriek van ForFarmers die voor 95 % voorziet in de energoebehoefte van deze plant.

De presentaties kunt u bekijken op de website van de stichting PAVO. Voor PAVO-leden en de medewerkers binnen het bedrijf is dit kosteloos. 

U kunt lid worden van de PAVO à € 595, - excl. BTW per jaar en dan is deelname kosteloos. Informatie aanvragen over het lidmaatschap van de PAVO is mogelijk door het sturen van een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Aanmelden als lid kan ook direct op www.stichtingpavo.nl.