Deelname voor PAVO-leden is kosteloos. Niet-leden betalen € 195,00 excl. BTW voor de 1e aanmelding en krijgen 50% korting voor iedere volgende aanmelding. Hier Aanmelden voor de themabijeenkomst kan per email of middels onze website.

Agenda

VMT Food Safety Event
28/11/2018,  - 
Locatie Flint, Coninckstraat 60, 3811WK Amersfoort

Het Food Safety Event op 29 november is dé bijeenkomst waar professionals op het gebied van voedselveiligheid in de levensmiddelenketen kennis uitwisselen en netwerken. Het Food Safety Event kent ’s ochtends een plenaire opening met enkele key note sprekers gevolgd door diverse parallelsessies - al dan niet georganiseerd met (kennis)partners - waarin actuele onderwerpen worden uitgediept en bediscussieerd. Het Food Safety Event is daarmee de jaarlijkse ontmoetingsplaats om uw kennis en contacten uit te breiden waarbij deelnemers zelf hun programma kunnen samenstellen.Tijdens dit event maken we ook bekend wie de Kwaliteitsmanager van het jaar 2018 is.

De Stichting PAVO organiseert op dit event een middagsessie over "Ethiek en Kwaliteitsmanagement" Voor informatie: klik hier.

Bovendien ontvangen PAVO leden een korting op de deelnameprijs voor dit event.

Voor meer informatie over het gehele programma klik hier.