Nieuwsbrief juli 2017

Nieuwsbrief juli 2017

 

haarlijn1

Bedrijfsbezoek bij Peka Kroef BV, Odiliapeel (Noord-Brabant) met als thema:
"Je personeel betrekken bij je bedrijf"

PK Kroef 207

Op vrijdag 23 juni was de Stichting PAVO te gast bij PeKa Kroef te Odiliapeel, producent van verse en gekoelde aardappelproducten. Een familiebedrijf waar volop wordt geïnvesteerd in productiemiddelen maar zeker ook in het personeel. De themagroep bijeenkomst richtte zich op het personeel en hoe je goed personeel werft maar ook bindt aan je bedrijf.  Een levendige bijeenkomst met 35 deelnemers met veel interesse voor dit onderwerp.

Voor meer informatie? Klik hier.

 

haarlijn1

Ronde tafel bijeenkomst TD: 15 september 2017, onderwerp en locatie worden nog bekend gemaakt

De PAVO heeft al een aantal succesvolle bijeenkomsten voor Td-ers georganiseerd . Dit wordt een vervolg in deze serie.
Voor meer actuele informatie, klik hier.

 

haarlijn1

Nieuw PAVO lid: Van Meeuwen

meeuwen

Dit bedrijf levert hoogwaardige smeermiddelen en slimme chemicals. En vooral kennis over hoe je die het beste kunt toepassen. Kennis die onze klanten ook terugzien in het werk van onze technische specialisten ter plekke. En in de opleidingen die we verzorgen. Zo helpen we bedrijven om meer te halen uit hun machines en producten. Tastbaar én meetbaar. In tal van industrieën over de hele wereld. Met oog voor het kleinste detail maken we al ruim 80 jaar het grootste verschil voor onze klanten. Dat schept verplichtingen. Daarom blijven we innoveren en investeren.

Voor meer informatie, bezoek hier de website van Van Meeuwen.

 

haarlijn1

Wie zit er achter de Stichting PAVO?

Maak kennis met het bestuur en de directeur. In iedere editie van de PAVO nieuwsbrief stelt een bestuurslid zich aan u voor.

231991aVoorzitter van de PAVO: Dennis van der Kroon
Functie: Directeur van Van der Kroon Food products BV
Leeftijd: 44 jaar
PAVO aandachtsgebieden: Mijn interesse heeft van huis uit altijd in de productie van voeding gelegen. Van jongs af aan opgegroeid binnen een familiebedrijf en na mijn studies HTS werktuigbouw en Technische Bedrijfskunde ruim 10 jaar ervaring opgedaan bij RBV Leaf (nu Cloetta) als productie manager.  Sinds 2008 weer terug bij het familiebedrijf als directeur waarbij naast productie nu ook de commerciele activiteiten tot mijn verantwoordelijkheden horen. Het aandachtsgebied waar ik me binnen de PAVO op richt is met name het omvangrijke thema Continue Verbeteren.

 

haarlijn1

Engineeringinfoodandbeverage

3 oktober : Engineering in Food and Beverage Event

VMT organiseert samen met de Stichting PAVO het Engineering in Food & Beverage event op 3 oktober. Het programma biedt informatie binnen drie hoofdthema’s: Hygiënisch ontwerpen, OEE, Energiebesparing. Binnen al deze thema’s komen sprekers uit de praktijk aan het woord. Altijd staat de vraag centraal: wat kunnen food en engineering van elkaar leren. De Stichting PAVO verzorgt een aantal sessies binnen deze thema’s. PAVO leden krijgen korting bij deelname aan dit event.

Voor meer informatie, bezoek de hier website.

 

haarlijn1

Winnaars bekend van wedstrijd innovatief voedsel

juni2017 06

Staatssecretaris Martijn van Dam van Economische Zaken heeft op 29 juni de acht winnaars bekendgemaakt van de New Food Challenge voor meer innovatieve plantaardige voedselproducten. De winnaars ontvingen een cheque met een bedrag van maximaal € 30.000,- voor de verdere ontwikkeling van bijvoorbeeld vegetarisch draadjesvlees, plantaardige eenpansgerechten en eiwitrijke groenten-nuggets. In totaal hebben 83 (startende) bedrijven zich ingeschreven voor de New Food Challenge.

Voor meer informatie, klik hier.

 

haarlijn1

PAVO bijeenkomsten in 2017

Op de website van de PAVO vindt u de planning en de voorlopige onderwerpen van de bijeenkomsten die de PAVO in 2017 wil gaan organiseren.
Indien u voor deze onderwerpen belangstelling kunt u dat  nu al kenbaar maken door een mail te sturen naar info@stichtingpavo.nl. U krijgt dan als één van de eerste informatie over datum, locatie en programma.

Wilt u PAVO-lid worden?

U of uw bedrijf kunt ook lid worden van de PAVO à € 550,- excl. BTW per jaar en dan is deelname voor u en uw collega’s kosteloos. Meer voordelen van een lidmaatschap vindt u hier.
Informatie aanvragen over het lidmaatschap van de PAVO is mogelijk door het sturen van een email naar info@stichtingpavo.nl. Aanmelden kan ook direct via de website.

 
haarlijn1  

Volg ons!
 

linkedin   twitter

Contact
 

info@stichtingpavo.nl
www.stichtingpavo

 

 
PAVO zorgt voor praktische Kennisuitwisseling.
Ons doel is het bevorderen van de uitwisseling van practische toepasbare kennis en informatie
in de voedingsmiddelenindustrie.
Logo Pavo 72dpi CMYK
 

 

 

 

Bewaren

Powered by AcyMailing