Deelname voor PAVO-leden is kosteloos. Niet-leden betalen € 195,00 excl. BTW voor de 1e aanmelding en krijgen 50% korting voor iedere volgende aanmelding. Hier Aanmelden voor de themabijeenkomst kan per email of middels onze website.

Agenda

Van ‘papieren tijger’ naar digitale kwaliteits- en CCP registraties. Hoe gaat Primus Wafer Paper hiermee om?
28/09/2018, 09:00 - 13:30
Locatie  Primus Wafer Paper BV, Ambacht 8, 1511 JZ Oostzaan

Meer en meer schakelen voedingsmiddelenproducenten over van papieren registraties naar digitale registraties van kwaliteitsgegevens en CCP’s. Doelen daarbij zijn om de ‘papieren tijger’ te elimineren, overzichtelijke registraties te verkrijgen en traceability beter en sneller te laten verlopen.
Veel MKB-bedrijven worstelen met dit thema.
De PAVO organiseert een bedrijfsbezoek bij Primus Wafer Paper BV, specialist en marktleider sinds 1916 in de productie van eetpapier op basis van op aardappelzetmeel.
 
Het bedrijfsbezoek zal in het teken staan van hun aanpak met betrekking tot de implementatie van digitale kwaliteitsregistraties en de valkuilen die ze hierbij  zijn tegengekomen.

De bijeenkomst is bedoeld voor managers uit de voedingsmiddelenindustrie, die kwaliteit en voedselveiligheid hoog in het vaandel hebben staan.

Programma

09:00 – 09:30 uur Ontvangst
 
09:30 – 09:45 uur Opening en introductie van het onderwerp
                           Twan Haasen, Stichting PAVO
                           Introductie Stichting PAVO en het thema digitale registraties.
 
09:45 – 10.15 uur  Introductie Primus Wafer Paper BV
                           Hajo Vlutters, Algemeen Directeur Primus Wafer Paper BV en/of Wouter Smits, commercieel directeur Primus Wafer Paper BV.
                                   
10:15 – 10:45 uur  Inleiding Provelu aangaande mogelijkheden digitale registraties en audits
                           Jeroen Wagner, Projectleider Software Provelu en/of Dennis Lucas, Directeur Provelu

                           Provelu ontwikkelt software die bedrijven helpt hun kwaliteitsgegevens digitaal te registreren. Ook is er een programma ontwikkeld voor het uitvoeren van                            interne en hygiene audits. Provelu licht de mogelijkheden van digitale registraties met Checkpro toe.
 
10:45 – 11:15 uur  Digitale kwaliteitsregistraties binnen Primus (incl. CCP’s, traceability gegevens en hygienerondes) middels een ipad 
                            Suzan Rijswijk, QESH Manager Primus Wafer Paper   
                            Suzan zal ingaan op de ervaringen welke Primus Wafer Paper momenteel heeft met de implementatie van digitale kwaliteitsregistraties en hygiene audits                                in checkpro. Ook zal een inkijk gegeven worden in de valkuilen en de verbeterpunten tijdens dit proces.
                                  
11.15 – 11.30 uur   Pauze + voorbereiding rondleiding
 
11.30 – 12.30 uur   Rondleiding 
                                             
12.30 – 12.45 uur   Terugkoppeling en vragen aan Primus Wafer Paper BV
                            Twan Haasen, Stichting PAVO
 
12.45 – 13.30 uur    Sluiting en broodjeslunch aangeboden door Primus Wafer Paper BV
 

Aanmelding en informatie
Deelname voor PAVO-leden is kosteloos. Niet-leden betalen € 195,00 excl. BTW voor de 1e aanmelding en krijgen 50% korting voor iedere volgende aanmelding. 

aanmeld button

Ook kunt u dit ingevulde aanmeldingsformulier sturen naar Stichting PAVO, Vensestraat 70, 6599 AR Ven-Zelderheide of u aanmelden via de website www.stichtingpavo.nl

U kunt natuurlijk ook lid worden van de PAVO à € 550 excl. BTW per jaar en dan is deelname kosteloos.   Informatie aanvragen over het lidmaatschap van de PAVO is mogelijk door het sturen van een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het gastbedrijf kan op basis van concurrentieoverwegingen aanmeldingen weigeren.