Deelname voor PAVO-leden is kosteloos. Niet-leden betalen € 195,00 excl. BTW voor de 1e aanmelding en krijgen 50% korting voor iedere volgende aanmelding. Hier Aanmelden voor de themabijeenkomst kan per email of middels onze website.

Agenda

Themabijeenkomst “Veilig werken , een must”
26/01/2018, 09:00 - 13:00
Locatie Ardagh Glass Eindsestraat 133, 5105 NA Dongen

Continu Verbeteren staat bij veel bedrijven hoog op de agenda. Naast de bekende thema’s als OEE en preventief onderhoud zijn veel bedrijven ook serieus bezig met het thema Veiligheid. Een ongeval zit immers in een klein hoekje en kan grote gevolgen hebben voor het bedrijf. Zeker de grotere bedrijven hebben veiligheid in hun doelstellingen staan en voeren hierover een actief beleid. Ardagh Glass is zo’n bedrijf dat zeer vooruitstrevend is met hun veiligheidsbeleid.
Tijdens dit bedrijfsbezoek wordt verteld wat de beweegredenen zijn van Ardagh Glass om het veiligheidsthema zo centraal in hun bedrijfsvoering op te nemen en wat de concreet uitgevoerde acties en plannen zijn. Tijdens de rondleiding zullen een aantal, in de presentatie gegeven, voorbeelden in de fabriek bezocht worden.

aanmeld button geen lid

Indien u lid bent van de Stichting PAVO, meld u zich dan hier aan.