Agenda

Ronde tafel bijeenkomst TD: digitaliseren van een productie omgeving
23/09/2016, 09:00 - 13:00
Locatie Delft

Deze bijeenkomst werd gehouden op 23 september jl. bij Zandvliet Vleeswaren in Delft.
Plantmanager Sander van der Velden gaf een inspirerende presentatie over Zandvliet en over de wens om zijn productie-omgeving verder te digitaliseren.

Hierna verzorgde Bert van der Linden, Senior Lecturer IA & IT bij de ATS Academy een presentatie over het ontsluiten van meetgegevens. Hij zette uiteen wat de huidige mogelijkheden zijn om bij bestaande productiemachines gegevens over productie-aantallen, stilstand-tijden, kwaliteit en bijvoorbeeld energieverbruik beschikbaar te stellen. De aanwezige TD’ers kregen tijdens deze bijeenkomst de mogelijkheid om uitgebreid vragen te stellen. Ook kwamen actuele cases op tafel en werd gediscussieerd over hoe deze te realiseren.

De TD ronde tafel bijeenkomsten worden door de deelnemers als waardevol gewaardeerd. Het ongedwongen discussiëren over onderwerpen uit de praktijk en het leren van vakgenoten is een nuttig methode om tot continue verbeteringen voor het eigen bedrijf te komen.

 

 

Wilt u de presentaties van deze bijeenkomst kunnen bekijken? Wordt dan  PAVO lid en kijk onder de rubriek "Speciaal voor Leden". Klik hier om lid te worden